Jeg var i Tromsø her om dagen og stakk innom Den internasjonale
matbutikken! Jeg og mamma har laget vårruller før,
men har brukt en annen oppskrift.
Hadde ikke den for handa, så jeg ba dama som jobbet
der om å stikke ned i posen det jeg trengte.
Oppskriften kan varieres til dine favoritter eller hva du har i huset.
Dette trenger du:
Vårrullflak (40 i pakken)
1 pk glassnudler
1/2 flaske østersaus
1 pk kryddermix. (se bilde under)
(alt overnevnte får du kjøpt på internasjonale matbutikker)
1 Kinakål hakket i småbiter eller kjørt i foodprosessor.
5 raspede gulrøtter
saften av 3 lime
Ingefær
matbutikken! Jeg og mamma har laget vårruller før,
men har brukt en annen oppskrift.
Hadde ikke den for handa, så jeg ba dama som jobbet
der om å stikke ned i posen det jeg trengte.
Oppskriften kan varieres til dine favoritter eller hva du har i huset.
Dette trenger du:
Vårrullflak (40 i pakken)
1 pk glassnudler
1/2 flaske østersaus
1 pk kryddermix. (se bilde under)
(alt overnevnte får du kjøpt på internasjonale matbutikker)
1 Kinakål hakket i småbiter eller kjørt i foodprosessor.
5 raspede gulrøtter
saften av 3 lime
Ingefær
1 rød chilli
1 pk kjøttdeig
*
1 pk kjøttdeig
*
2 sammenpiskede egg.
Olje til steking
dip
Olje til steking
dip
Legg aller først glassnudlene i bløt i 2-3 timer i lunket vann.
Stek kjøttdeigen og ha over kryddermix'en. Avkjøl i en langpanne.
Hakk opp kinakål, rasp gulrøtter, og hakk chillien i småbiter (ta vekk frøene)
skvis ut saften av limene, og tilsett ingefær.
Når glassnudelene er ferdige, heller du ut vannet og klipper nudlene med
en saks nedi bollen. Blir rask små biter.
Bland alt i en langpanneform.
Ser ikke særlig delikat ut nei,hehe.
Ta av et flak og pensle med egg.
Legg en klase innhold i midten litt nede på arket.
Stek kjøttdeigen og ha over kryddermix'en. Avkjøl i en langpanne.
Hakk opp kinakål, rasp gulrøtter, og hakk chillien i småbiter (ta vekk frøene)
skvis ut saften av limene, og tilsett ingefær.
Når glassnudelene er ferdige, heller du ut vannet og klipper nudlene med
en saks nedi bollen. Blir rask små biter.
Bland alt i en langpanneform.
Ser ikke særlig delikat ut nei,hehe.
Ta av et flak og pensle med egg.
Legg en klase innhold i midten litt nede på arket.
Brett nederste delen over innholdet.
Brett inn sidene og pensle med egg oppå.
5 kommentarer:
Nammm...dem så nydelig ut!! Trur eg må komme meg te tromsø å kjøpe ingrediensa...
jøss, så flink du er!
Åhhh, disse såg bare fantastisk gode ut! Tror ikke jeg noen gang kommer til å begi meg ut på noe sånt. Har det liksom ikke i "fingrene" for å si det sånn.
Ha en flott pinse med din fantastiske familie;)
Tusen takk for beskrivelse av framgangsmåte, jeg har nemlig aldri laget vårruller selv. Men nå må jeg nesten prøve :-)
Ha en fortsatt fin pinse.
ÅÅå nå ble jeg sulten! Det ser herlig ut!!
Håper du har hatt en fin pinsehelg!
Stor klem fra Livy
Legg inn en kommentar