onsdag 11. mars 2009

Himmelseng til Dåpskake! Arbeidsbeskrivelse!! :D



Denne himmelsenga skal jeg bruke på en dåpskake jeg skal
lage i helgen. Denne bør lages noen dager før, så den får tørket.
Husk at den skal oppbevares i romtemperatur, og ikke i kjøleskap!
***
Her har jeg rullet sammen en liten ball av aluminiumsfolie,
og skal dekke den med marsipan. Man kan også
lage en hel klump av marsipan.
Her har jeg dekket den med marsipan.

Her har jeg laget en kant rundt nede på kaka.
Du kan bruke hva som helst, men jeg har brukt en blonde utstikker.

Engangssprøyte kjøpt på apoteket!
"varmer" opp en bit marsipan med handen,
og legger den inni sprøya.
Så sprøyter jeg en kant av marsipan oppe.

Her er babyen som skal ligge i himmelsenga.
Kropp og armer er bare marsipanklomper,
dette skal dekkes med dåpskjolen.
Ansiktet er laget av marsipan.
Legg på en dåpslue.

Her har jeg brukt en blomsterstreng som jeg har bøyd til,
slik at den står fint over senga.
fest den i senga emd en liten klump marsipan,
slik at den står stabilt.

Dåpskjolen er en utkjevlet marsipanbit
som jeg har skjært til.
For å få litt "effekt" i den har jeg dradd over kjolen
med et redskap som heter "balltool"
her kan du likegreit bruke en plastskje.
lag en sløyfe i blå/rosa marsipan og sett på.

Lag to like store avlange firkanter som passer med størrelsen
på stangen (litt lenger). Her har jeg også dratt "balltool'en"
nedover for å få litt "effekt" i himmelen.
La de ligge å lufttørke på benken litt,
(ikke alt for lenge, da blir de stive og umedgjørlige)
og heng over blomstertråden.

Vips, så har du en dåpsvugge i marsipan!:)

Husk at dette bare en en type versjon,
du lage den i mange varianter,
bruk fantasien og lag din egen vri!!!:D



4 kommentarer:

Unknown sa...

Tusen takk for beskrivelsen:0)
Dette skal prøvast:0)
Klem

Stine sa...

Har bladd gjennom avisen, saken står ikke i dag. Da kommer den sikkert i morgen :)

medina sa...

Artig med sånne arbeidsbeskrivelser. Himmelsenga ble kjempefin.

Photo-Me-Life sa...

Heia, helt utrolig hvor flotte kaker du lager. Du burde jo åpnet ditt eget spesialbakeri!!!

Jeg er i allefall mektig imponert!